Presseomtaler av “Kunst i bevegelse”

To riksaviser og en lokal avis anmeldte gruppeutstillingen “Kunst i bevegelse”. Alle var positive. Anmeldelser er sitert og gjengitt i sin helhet her:

Aftenposten, 28.08.2015
“Kunstnerne i de nye utstillingene på Trafo er opptatt av håndverk som noe mer enn å være flink til å lage noe… Graver vi dypt nok vil vi kunne gjenfinne oss selv i de mest upersonlige mekanismer, som Glen Farleys Hemmeligheter II viser. Verket, som består av et utsnitt av en anonym skogbunn, vekkes til live når vi trykker på en knapp. Opp fra løvverket stiger et kamera som projiserer en montasje av bilder på veggen – fragmenter fra et liv som vi selv må skape en sammenheng i.”
Klikk for å lese hele artikkelen

Klassekampen, 26.08.2015
“Det følger fort med en form for nostalgi når ting blir satt i bevegelse innenfor institusjonen, enten det er til klassisk mekanisk victoriatid (Myskja), den regntunge snarveien hjem fra skolen gjennom skogen (Farley), eller surrealistenes visjon om et utilsiktet møte (Nielsen). Men, jeg anbefaler dette rakt av; ta en tur til Asker…”
Klikk for å lese hele artikkelen

Asker og Bærum Budstikka,  20.08.2015
“På Trafo i Asker viser seks kunstnerne frem kunstverk du kan sette i gang ved å trykke på knapper eller trå på pedaler. Da sviver kunst rundt, lyser, spiller musikk og skjelver. Og utstillingen er unik.”
Klikk for å lese hele artikkelen